fbpx

.

Circopomp hoe meedoen
CIRCOPOMP

HOE
KAN IK
MEEDOEN?

Meedoen is eenvoudig, want kan je oude circulatiepompen retourneren bij onze inzamelpunten verdeeld over heel Nederland. 

Zij collecteren de pompen en vervolgens worden deze (zoveel mogelijk met elektrisch transport) vervoerd naar de sociale werkplaatsen.

Het maakt ook niet uit welk merk, type of model circulatiepomp je wilt inleveren, kapot of werkend, met of zonder kabel, alle pompen komen in aanmerking. Het enige wat we vragen is om de pomp droog te retourneren. 

PRAKTISCH

DIT ZAMELEN WEL EN NIET IN

Circopomp wat niet
Kies voor een

eigen inzamelpallet

Circopomp inzamelpallet

Krijg je veel oude circulatiepompen terug uit reparatie- of renovatie opdrachten, dan is er ook de mogelijkheid voor een eigen ‘Circopomp inzamelpallet’ in je werkplaats of magazijn.

Je kan dan direct een oude pomp op de inzamelpallet verzamelen. Als de pallet bijna vol is scan je eenvoudig de QR code en vult je gegevens in op de website. Wij halen vervolgens de volle pallet op en plaatsen weer een nieuwe lege inzamelpallet. 

Heb je interesse in een eigen inzamelbak, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en kosten van deelname aan het keteninitiatief te bespreken.