fbpx

.

meedoen - geef jij producten 1000 1200
CIRCOPOMP

HOE KAN IK
MEEDOEN?

Het is heel eenvoudig om mee te doen! Je kunt je oude HVAC-producten gemakkelijk inleveren bij onze speciale inzamelpunten, die verspreid zijn over heel Nederland.

Onze inzamelpunten verzamelen de producten en zorgen ervoor dat deze (indien mogelijk met elektrisch transport) worden vervoerd naar sociale werkplaatsen. Hier worden de producten gesorteerd en krijgen ze een tweede leven als product, onderdeel of grondstof.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle HVAC-producten in de inzamelbakken mogen worden gedeponeerd. Bekijk daarom de onderstaande informatie zorgvuldig voordat je jouw materialen inlevert. Op deze manier dragen we samen bij aan een duurzamere toekomst en een circulaire economie.

PRAKTISCH

DIT ZAMELEN we WEL EN NIET IN

Kies voor een

eigen inzamelpallet

Circopomp inzamelpallet 2024 voorstelling JPG 1600x1600

Als je regelmatig oude HVAC-producten terugkrijgt van reparatie- of renovatieopdrachten, bieden we ook de mogelijkheid voor een eigen ‘Circopomp inzamelpallet’ in je werkplaats of magazijn.

Met een eigen inzamelpallet kun je direct oude HVAC-producten verzamelen. Zodra de pallet bijna vol is, scan je eenvoudig de QR-code en vul je je gegevens in op onze website. Wij halen dan de volle pallet op en plaatsen een nieuwe lege inzamelpallet terug.

Als je interesse hebt in een eigen inzamelpallet, vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en kosten van deelname aan dit keteninitiatief te bespreken.